5 Tips about su kaçak tespiti You Can Use Today

Wiki Article

Dürüst işinin ehli 30 yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Neyse ki, kameralı su kaçak tespiti gibi teknolojik yöntemlerle, sızıntının tam yeri kolayca belirlenebilir. Bu yöntem, boru hatlarının içine yerleştirilen bir kamera ile boruların durumunu detaylı olarak inceleyerek sızıntının yerini tespit eder

Pimaş tikanikliği hidrefor bakim tamiri dalgiç tamir bakim montaj su tesisati elektrik bobinaj hertürlü hizmetimiz vardir

 Deneyimli ustalarımız riskleri en aza indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

Bununla birlikte, sıradan bir cihazın kullanılması tek başına kesin sonuçlar vermeyebilir. Su kaçağı tespiti konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir ekipten destek almak her zaman daha güvenilir olacaktır.

Firmamızda bulunan kameralı su kaçak tespiti için kullanılan cihaz ile kolaylıkla sorunun kaynağına ulaşabiliriz. Cihazımız sayesinde ulaşılan sorunu ekip arkadaşlarımız kontrol altına alır ve gereken tamiri gerçekleştirir.

Su faturanız son zamanlarda yüksek mi geliyor, en son gelen su faturalarınızı karşılaştırarak fiyat farkından bir analiz yapılabilir, elbette bu daire de oturan kişilerin değişmemesi durumunda geçerli bir inceleme olacaktır.

3K grup olarak fifteen yılı aşkın süredir profesyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü inşaat işleriniz su kaçak tespiti itina ile yapılmaktadır.

İlk olarak alt kata akan su sadece temiz su tesisatından olmayabilir. İkincisi su sızıntısı temiz su tesisatı (sıcak ve soğuk su), pis su tesisatı veya kalorifer tesisatından da kaynaklanabilir.

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçağı tespiti su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespitinde yapılır.

. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra uzman ekip özverili bir çalışma sonrasında sorunu kalıcı olarak ortadan kaldırmakta ve bu durumun hayatınızı olumsuz etkilemesini önlemektedir.

su tesisatçısı Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve size işaretliyoruz. su kaçağı tespiti İstendiği takdirde su kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Duvarlarda oluşan su sızıntısını bulmanın farklı yöntemler ile bulunabilir. Oda içerisinde parkelerde yada halılarda ıslanma fark edebiliriz. Zeminde köşelerde ıslaklı nem rutubet bulunduğu zaman duvarda su kaçağı var demektir. Duvarlarda boyada değişiklik olup olmadığına bakılmalıdır.

Kameralı su kaçak tespit cihazı fiyatları kamera kablosunun uzunluğuna göre farklılıklar gösterebilir. Bugun piyasada kablo uzunlukları farklı su kaçağı tespiti boyutlarda olan kameralı su kaçağı tespit cihazları bulunmaktadır.

Report this wiki page